četvrtak, 5. listopada 2017.

Avon Eve Duet Edp


Obožavam parfeme. Nisam luda za skupim parfemima, nekim imenima i markama. Mora me 'dobiti' na prvu. Prvi špric, prva nota - ili si moj odmah ili nikad nećeš biti. Volim drugačije, jake i intezivne mirise koji se zavuku u kosu, u odjeću, u ormar i iznenade me na nekom novom mjestu.

Dugi niz godina koristim Avonove parfeme koji su mi cjenovno prihvatljivi, kvalitetni, a izbor je oogroman. Još kad su na akciji neizostavan su dio moje šoping košarice. Veliki plus mi je što se mogu kupovati u paru - muški i ženski miris iz iste kolekcije tako da i dečka odmah počastim.

Početkom rujna dobila sam Avonov novitet, a i svjetsku inovaciju - dualni parfem kojeg potpisuje Eva Mendes. Da, jedan parfem, a zapravo su 2 parfema. Ni meni na prvu ništa nije bilo jasno. Pa ajmo od početka.




Avon Eve Duet EdP sastoji se od 2 bočice od 30mL koje imaju zajednički poklopac. Osim što dijele poklopac, isti dizajn staklene bočice i malo jasmina i lotusa, te dvije strane nemaju ništa zajedničko. Jedna je zlaćana, topla cvjetno-voćna kompozicija koju su nazvali Radiant. A suprotna strana, Sensual, je cvjetno-drvenasta kombinacija, intezivna i neodoljiva. Trenutno mu je promo cijena 139,90kn, a redovna je 209,00kn.

Bočice se ne miješaju, ne vrte, ne treba ih stopiti u jedan parfem da bi ga našpricao. Bočice funkcioniraju samostalno i svaki put kad ga nanesete miriši drugačije. To je ona čar i posebno kod njega. Za lagani jesenji tmurni dan špricnite Radiant da vam da malo topline. Za posebni izlazak, večeru, druženje špricnite Sensual - opojan i vrlo intezivan miris. A nekad je jednostavno potrebno nešto drugo, nešto bolje. Potrebno nam je nešto novo i drugačije. I onda na red dolaze obje bočice. Jednog malo špricnete na kosu i tijelo, drugi dolazi na dekolte, pa usput s nogu dodaš malo Radianta na zapešće. Kako se dan bliži kraju ubaciš intezivniju Sensual kompoziciju. Cijeli dan i svaki dan mirišeš drugačije, posebno, baš onako kako želiš i kako se osjećaš.

Ovaj parfem zaslužuje da se o njemu ispriča, da ga se opiše i osjeti. Drugačije ne znam kako bi ga dočarala. On je onaj koji te dobije na prvu notu, na prvi špric i koji ti ne izlazi iz glave (jer se zavuče u kosu i stalno je tu negdje kad zamahneš kosom! :D).


Radiant

Zlaćanih 30ml koji su vrlo lagani i osvježavajuć. Nanosim ga na tijelo i kosu te zapešća.
Glavne note: osvježavajuća klementina, pupoljci jabuke, crni ribiz
Srednje note: vodeni ljiljan u kombinaciji s prirodnim Absolute jasminom i cvijetom breskve.
Bazne note: zlatni jantar, svijetlo drveće u senzualnom mošusu za baznu drvenastu notu.
- www.vecernji.hr

Sensual

30ml čistog užitka, čarobnog inteziteta koji preuzme cijelu prostoriju i stvori čaroliju u sekundi. Al' doslovno stvori čaroliju, možeš se zamisliti u nekom bajkovitom šumskom svijetu, zaokupi ti čula i totalno te pokrene. Poželiš iznova i iznova se vratit u prostoriju gdje si ga nanio samo da ga još jednom osjetiš.
Gornje note: bergamot s ljubičastom šljivom te zrno papra
Srednje note: vodeni ljiljan ovijen noćno cvjetajućim jasminom i crvenom ružom
Bazne note:mošus, pačuli i drvo kakaa
- www.vecernji.hr



Obje mirisne kompozicije pokazale su mi se dugotrajne na koži, čak se mogu osjetiti i nakon tuširanja. U odjeći i kosu ostaju danima, čak uspiju savladati i miris dima kod pušača.Što se tiče Radiant mirisne kompozicije nije me oborila s nogu, poprilično je jednostavan i stabilan miris koji brzo izgubi voćnu svježinu. Idealan je za svakodnevno nošenje - kuća-posao-faks - kombinacija. Nasuprot njemu, Sensual je čarolija i prava poslastica za njuh. Intenzivan miris koji prebaci u neku drugu dimenziju, neki drugi svijet i maštu. Intenzivan, ali nije napad. Pokretač osjetila, probudi te cijelu no na neki ugodan, mistični način.

Ovisno koliko se kojeg i gdje špricne dobije se poseban novi miris. Mirisne kompozicije se nadopunjuju i stope se zajedno. Totalno vrijedi ona da se 'suprotnosti privlače' jer odlično zajedno funkcioniraju bez obzira na različitost nota.



Nadam se da sam vam uspjela dočarati parfem koji me je oborio s nogu kao niti jedan do sada. Obzirom koliko je dobar i  koliko ga vrijedi imati u kolekciji, u suradnji s direktoricom prve Avonove zone, odlučila sam napraviti nagradnu igru i pokloniti jednoj od vas Avon Eve Duet EdP! Također, još dvije sretnice dobit će nagrade iznenađenja!

Ako vas zanima kako do Eve Duet parfema za 1kn i popusta od -50% na katalošku cijenu ostavite kontakt podatke:


Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pravila nagradne igre:

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:
1. Pratiti Jasey Rae Beauty World na Facebook-u
2. Podjeliti post
3. U komentar označiti s kim bi podjelio drugu polovicu Eve Duet parfema i zašto

Igramo se do 12.10., a objava pobjednika će biti 13.10.



Nema komentara:

Objavi komentar