ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Farmasi Foundation Stick - stikovi za konturiranje lica

Kremasta podloga u stiku s laganom teksturom za jednostavno nanošenje. Formula obogaćena kolagenom smanjuje nastanak bora savršeno prikrivajući nedostatke tena.
- Farmasi

Farmasi je povećao svoje foundation stickove! Novo izdanje elegantnu mat ambalažu koje sadrži 7g proizvoda u obliku valjka koje omogućuje brzo nanošenje preko cijelog lica. Dolaze u 2 nijanse - svijetla nijansa boje vanilije koja se koristi kao korektor i highlighter, te tamnija, smeđa nijansa za naglašavanje kontura lica.




Foundation stickovi dolaze pakirani u kutijice na kojima piše namjena - kontura ili highlight, ovisno o nijansi. Također, istaknut je rok trajanja od 12 mjeseci i sastav proizvoda. 



Unutar kutijice nalazi se mat ambalaža od 10ak cm. Za korištenje se treba prvo ukloniti poklopac (logično jel :D) te se kao ruž vrti kako bi proizvod izašao iz ambalaže. Ambalaža je čvrsta, nije pukla pri padovima te se čep ne odvaja lako od ambalaže (bez straha ih možete nositi u kozmetičkim torbicama). 



Highlight stick

Highlight stick je svjetla nijansa boje vanilije koja ima topli podton. Tekstura je izuzetno kremasta s jakom mogućnosti prekrivanja. Na licu je lagan, ne ostavlja osjećaj težine omogućava koži da diše ispod njega. Ima prozračniju teksturu nego contoure stick pa je dobar i kao svakodnevni korektor. Može se koristiti i bez podloge, lako se stopi s kožom i izgleda prirodno. 



Contoure stick

Contoure stick je tamno smeđe boje, kao mliječna čokolada. Izuzetno je kremast, lako se nanosi i blenda na licu bez ostavljanja fleka iza sebe. Stapa se sa tenom i jednako dobro funkcionira sa i bez podloge.






Unutar prostorije
Na direktnom dnevnom svijetlu

Stickove većinu vremena koristim samostalno, bez ikakve podloge ispod i lice izgleda fantastično! Blendam ih čime stignem, većinom ovalnim kistom ili ribicom, a odlično ide i sa spužvicom. Pore su popunjene, koža je zaglađena i bez vidljivih nepravilnosti. Obzirom da su lagani za korištenje ne treba vam veliko iskustvo da bi imali  savršeno konturirano lice. Nemam osjećaj ''žbuke'' na licu, stvarno su lagani i prozračni. Postojani su tijekom cijelog dana, čak prežive i tuširanje. Nisam primjetila prekomjerno lučenje sebuma niti izbijanje prištića tijekom korištenja što im je oogroman plus. Redovna cijena im je 60kn, dok se trenutno mogu kupiti za 30kn po sticku što je stvarno dobar omjer cijene i kvalitete (a i količine proizvoda, obzirom da im je trenutna cijena stare kolekcije od 4g 29kn po sticku).







Podloga: Foundation stickovi; usne:Farmasi Liquid Matte Lipstick 10; Terracota Powder na obrazima i T zoni

nakon tuširanja: 


Recenziju Farmasi Terracota Powdera može pročati ovdje

Nema komentara:

Objavi komentar