ponedjeljak, 25. rujna 2017.

Farmasi Matte Liquid Lipstick | nijanse 07, 08, 09 i 10 |

Dobrodošla jeseni i hvala na novim matićima! Općenito su mi matići najdraži na svijetu, nezamjenjivi po dugotrajnosti te užitak za moju kosu (i mene) jer mi se više ne lijepi po usnama.test zona @farmasihr #farmasimattelipstick #farmasinew

Objavu dijeli Ivona Rosić (@ivonarosic)

U susret jesni isprobala sam 4 nove nijanse iz Farmasi linije tekućih mat ruževa. Dolaze u uskom prozirnom pakiranju od 4mL, kao što su inače pakiranja sjajila. Poklopac i bočica su preljepljeni deklaracijom koja sadrži naziv nijanse, popis sastojaka te na rok trajanja od 12 mjeseci.  Imaju ekstrakt đumbira koji bi trebao poboljšati mikrocirkulaciju usana i dati im punoću. Regularna cijena im je 68kn, a u aktualnom katalogu mogu se kupiti za 38kn.Generalno, nijanse su solidno pigmentirane i potrebno ih je nanijeti u 1-2 sloja na usne. Jednoliko se nanose, ne ostavljaju osjećaj zatezanja niti ljepljenja te ne isušuju usne. Suše se kroz minutu na usnama. Kada se nanesu na usnama imaju sjajni završetak i ravnomjerno se dobivaju potpuni mat finish. Nakon što se potpuno osuše ne razmazuju se. Formula im je tečnija nego što sam očekivala i nisu dugotrajni kao npr Golden Rose matići. Tekućina im ne predstavlja problem i ne morate se bojati da ćete ostaviti ruž na šalici no nakon jela im treba popravak. Skidaju se (tj 'pojedu se :D) jednoliko i ostave blagi trag iza sebe (kod svjetlijih nijansi - 07 i 08; nešto je jači kod 08 i 09). 

Aplikator je fleksibilan i uzak pa je nanošenje jednostavno i precizno i na malim usnama.Oduševile su mi nijanse 08 i 10 koje su vrlo jednostavne, a donose pravi jesenski osjećaj i lako ih je za nositi. Hladna nijansa 07 mi ni malo nije sjela zbog lošije pigmentiranosti i prehladnog tona. 

A sad u detalje...

07 Cool Rose

Jedna od najpopularnijih nijansi u posljednje vrijeme je definitivno siva sa različitim pastelnim podtonovima. 

Cool rose je ledena sivkasta nijansa sa onom magičnom 'puder rozom' bojom. Najslabije je pigmentirana  među ove 4 nijanse i tečne je formule. Nanosim je u 2 sloja, a vjerujem da će onima koji imaju pune i veće usne biti potrebno i više slojeva. 

Meni ne daje wow efekt, tmurna mi je kao pravi kišni dan. Nema života u njoj -  a ni u meni dok je nosim. Obziromo da ju je potrebno nanijeti u više slojeva, nijansa naglašava sve nepravilnosti usana.Unutar prostorije, udaljeno od dnevnog svjetla: 
 

  Na dnevnom svijetlu:08 Sunset Breeze

Kraljica svih nijansi, moj favorit čokoladni jesenski sunset. Nijansa 08 Sunset Breeze dolazi u zagasitim čokoladnim tonovima i lako ju je za nositi. Odlično je pigmentirana i dovoljno ju je nanijeti u jednom sloju.

Unutar prostorije, udaljeno od dnevnog svjetla : 


 Na dnevnom svjetlu:
09 Love Secret 

Zagasita, intezivna ciglasta nijansa  krije se pod nijansom 09 Love Secret. Nijansa ima crvenog i smeđeg pigmenta, ovisno o svjetlosti jedan bude izraženiji. Vrlo je fotogenična, ne razmazuje se i izrazito je otporna na tekućinu. Tijekom tuširanja nije se ni mrdnula sa usana! Solidno je pigmentirana i nanosim ju u jednom sloju.

Unutar prostorije:

 Na dnevnom svjetlu:

 


Potpuno postojana boja na usnama i nakon tuširanja! 


10 Sweet Cherry 

Zadnja nijansa je boja trule višnje. Jesenska, zagasita i vrlo otmjena. Ne razmazuje se, odlično je pigmentirana i dovoljno ju je nanijeti u jednom sloju. 

Unutar prostorije, udaljeno od dnevnog svjetla:


Na dnevnom svjetlu:

A kako ovo sve izgleda u backstage-u

Nema komentara:

Objavi komentar